Boerderijcamping De Schaapskooi is een SVR camping gelegen in Drunen, een plaatsje aan de rand van Nationaal Park de Loonse en Drunense Duinen. 
Sinds 2017 kunt u ook met uw camper terecht bij de Schaapskooi. De camping is namelijk uitgebreid met enkele verharde camperplaatsen. 


 

Voorzieningen

De plaatsen voor de campers liggen nabij water- en stroomvoorzieningen. Verder kunt u vanzelfsprekend ook gebruik maken van de WIFI, welke over de gehele camping beschikbaar is. Daarnaast beschikken we over een chemisch toilet waar de cassette geleegd kan worden. Ook is er een stortplaats voor vuil water.

Voor de campers gelden dezelfde tarieven als voor caravans. 
 

Met uw camper naar de Schaapskooi

Hier kunt u heerlijk uitwaaien, op de fiets of te voet. Wij kunnen u altijd meer vertellen over de beste fiets- en wandelroutes, zoals bijvoorbeeld de pelgrimsroute. Onze camping is rustig gelegen, maar er is meer dan genoeg te doen in de buurt. De Schaapskooi ligt namelijk op een steenworp afstand van de Efteling, en ook voor een bezoekje aan Safaripark de Beekse Bergen hoeft u niet ver. Daarnaast ligt Drunen nabij het gezellige vestingsplaatsje Heusden.

Onze camping is geopend van 15 Maart tot 1 November.