Dit zijn de algemene vragen die het meest aan ons worden gesteld.
Staat u vraag hier niet bij? Neem dan een kijkje bij de vragen die specifiek tot de verschillende verblijfsaccommodaties behoren: de camping, de groepsaccommodatie of de appartementen.

Heeft u een andere vraag? Neem dan contact met ons op.

De routeomschrijving naar De Schaapskooi vindt u hier.

Bij de Schaapskooi zelf zijn geen fietsen te huur, maar in de buurt wel. Wij kunnen u vanzelfsprekend helpen met het regelen van huurfietsen.

In Drunen is een openlucht zwembad en in Waalwijk is een overdekt zwembad.

We hebben bij de Schaapskooi voornamelijk schapen en in het voorjaar natuurlijk lammetjes.
Verder hebben we een pony (Orionne), kippen en een bordercollie (Molly), die de schapen mee mag drijven van de ene naar de andere wei.

Ja, als je het veld afloopt, begint het Nationaal Park Loonse en Drunense Duinen.

Ja. In de lammertijd staan de schapen op stal, waar u onder begeleiding mag kijken. De rest van het jaar lopen ze rondom De Schaapskooi in de wei. Een keer per jaar worden de schapen ook allemaal geschoren, een activiteit waar u natuurlijk ook bij aanwezig mag zijn.

Het is verstandig om vooraf te boeken als u bij de Schaapskooi wilt overnachten. U kunt altijd op het laatste moment vragen of er een plaatsje vrij is. Dit kan telefonisch of per mail. Vooral als u met een groep komt raden wij u aan om op tijd te reserveren

Het centrum van Drunen is ongeveer 3 km van De Schaapskooi vandaan. Hier vindt u verschillende supermarkten, speciaalzaken en winkels zoals Kruidvat, Hema, etc.

Ja, je kunt op de roeivijver of aan het Drongelens kanaal vissen. Beide plaatsen zijn op loopafstand van de Schaapskooi.

Er is op het hele complex WiFi aanwezig. Hier kunt u gratis gebruik van maken.