​Langs de sprookjeswereld van de Efteling, dwars door het Nationaal Park Loonse en Drunense Duinen en dan door tot aan Nieuwkuijk: hier loopt u wanneer u het derde deel van het Hertogenpad bewandelt. En daar halverwege, aan de rand van de Loonse en Drunense duinen, vindt u de Schaapskooi. Wanneer u dit deel van het Hertogenpad loopt maar graag wat langer geniet van het Nationaal Park, of als u het gehele Hertogenpad bewandeld en ergens wilt overnachten, dan bent u van harte welkom bij de Schaapskooi.

​De Schaapskooi ligt aan de rand van de Loonsche en Drunense Duinen. Hierdoor bent u snel van het Hertogenpad bij de Schaapskooi en ook weer terug. Het is daarom de uitgelezen plek om te verblijven, mocht u besluiten om het Nationaal Park wat langer te bezoeken. Het Nationale Park is namelijk ruim 3.500 hectare groot. U kunt hier dus eindeloos door het zand struinen en zelf verdwalen als u even niet oplet.

U kunt bij de Schaapskooi op verschillende manieren verblijven, het is maar net waar uw voorkeur naar uit gaat! Zo kunt u dicht bij de natuur blijven door te kamperen. Ook kunt u ervoor kiezen om in een van onze appartementen te verblijven. Sinds kort beschikken we ook over twee luxe blokhutten, waar u van alle gemakken bent voorzien.

​We heten u graag welkom bij de Schaapskooi!