Van uw vakantie een unieke ervaring maken? Kom dan logeren bij de boerderijcamping van de Schaapskooi. Onze minicamping en groepaccommodatie in Drunen (Noord-Brabant) bieden alle voorzieningen die u van uw vakantieverblijf verwacht. Én nog iets extra's!

Uw verblijf bij de Schaapskooi is wat we noemen 'Logeren bij de boer'. De Schaapskooi dankt zijn naam namelijk aan de schapenhouderij die bij het bedrijf hoort. Wij zorgen niet alleen voor onze gasten, maar ook voor de schapen die u in en rond het bedrijf tegen zult komen. Logeren bij de Schaapskooi is een heerlijke ontsnapping aan de drukte van de stad en biedt daarnaast een hoop vermaak voor u en uw kinderen.

Helpt u een handje mee?

Wanneer u verblijft op onze minicamping of in onze groepaccommodatie, nodigen we u uit om een handje mee te helpen bij de zorg voor onze schapen. De zorg hiervoor loopt het hele jaar door en in elk seizoen zijn er weer andere dingen te doen op de boerderij. De schapen moeten uiteraard gevoerd worden, en hier mag u - onder begeleiding - bij helpen. In de lente is het vrolijkste seizoen bij de Schaapskooi: dan worden bij ons de lammetjes geboren! Gedurende de lente en zomer kunt u als u logeert bij de boer alle lammetjes zien opgroeien. Altijd al benieuwd geweest hoe het schapenscheren in zijn werk gaat? Op de Schapenscheerdag mag u als toeschouwer aanwezig zijn als we al onze schapen scheren. Een leuk extraatje voor de kinderen: zij mogen helpen met de hond de schapen te drijven.

 


duinen naast de schaapskooi

Logeren bij de boer: een leerzame ervaring

Logeren bij de boer is ook voor kinderen een leuke én leerzame ervaring. Het is een heerlijke manier om te ervaren hoe het leven op het platteland eraan toe gaat. Daarnaast leren ze veel over de dieren op de boerderij en de zorg ervoor. Er is altijd wat te doen, zien en beleven. Ook rondom de Schaapskooi is er geen reden tot vervelen. Onze accommodatie ligt aan de rand van de Loonse en Drunense Duinen. In dit prachtige stukje natuur kun je heerlijk uitwaaien, zowel te voet als op de fiets. En mocht je graag een dagje weg gaan: ook de Efteling en de Beekse Bergen zijn vlakbij.