Kamperen bij de boer wordt steeds populairder. Woont u normaal in de stad en wilt u uw kinderen graag iets meegeven van het platteland? Of bent u gewoon toe aan rust in de natuur? Kamperen op de minicamping bij een boerderij biedt de ideale uitkomst! Bij de Schaapskooi kunt u kamperen op de boerderij.

De Schaapskooi heeft een minicamping en (groeps)accommodatie, waarbij u ook mee kunt helpen in de schapenhouderij. De Schaapskooi dankt zijn naam namelijk aan de schapenhouderij die bij het bedrijf hoort. U kunt, onder begeleiding, meehelpen met het voederen van de schapen. Ook kunt u in de lente nieuwe lammetjes geboren zien worden. Bovendien kunt u als toeschouwer bij de Schapenscheerdag aanwezig zijn, waar alle schapen worden geschoren. En een leuk extraatje voor de kinderen: zij mogen helpen om samen met de hond de schapen te drijven. Een hoop leuke activiteiten voor jong en oud! Dat kan als u komt overnachten bij de boer.

duinen naast de schaapskooi

Wanneer u komt overnachten op de boerderij, zit u ook meteen op de rand van de Loonse en Drunense duinen. U overnacht bijna in de Loonse en Drunense duinen! U bent vanaf de boerderijcamping heel snel in dit Nationaal park, waar u heerlijk kunt wandelen en fietsen. Ook voor jonge kinderen is dit een perfecte omgeving om uit te waaien. Ze leren van alles over de natuur en over de verschillende dieren. Zo is kamperen op de boerderij ook nog eens heel leerzaam! Wij heten u graag welkom bij minicamping de Schaapskooi!