Vergaderen in de natuur

Vergaderlocatie De Schaapskooi is gelegen aan de rand van Nationaal Park de Loonse en Drunense Duinen in Drunen. Omringd door de rust en natuur is onze vergaderlocatie ideaal geschikt voor uw zakelijke bijeenkomst zoals een vergadering, training, teambuilding, hei sessie of presentatie. De vergaderlocatie leent zich ook prima voor meerdaagse trainingen, teamdagen en bijeenkomsten. Onze accommodatie beschikt over 12 slaapkamers, allen voorzien van een eigen badkamer en toilet. Het is mogelijk om uw bijeenkomst te laten verzorgen met een vers ontbijt, lunch en diner zodat u volledig ontzorgd bent en kunt focussen op uw bijeenkomst.

U bent van harte welkom om u te laten inspireren door de rust en prachtige omgeving die onze vergaderlocatie te bieden heeft. Wij denken graag met u mee om uw bijeenkomst te verzorgen.

  • Geschikt voor groepen van 5-15 personen
  • Mogelijkheid om te overnachten
  • Voorzien van moderne faciliteiten
  • Voorzien van een eigen terras en directe toegang tot Nationaal Park de Loonse en Drunense Duinen voor een wandeling
  • Ruime parkeergelegenheid

Neem een kijkje op onze website: www.vergaderruimte-drunen.nl