Groeps accommodatie

Tot 40 personen

Groepsaccommodatie

Tot 40 personen

Met de Drunense Duinen als achtertuin staat onze groepsaccommodatie op een van de mooiste locaties van Brabant.
De groepsaccommodatie ligt in Drunen in de provincie Noord Brabant. Vanuit de groepsaccommodatie loopt u direct de Drunense Duinen in.

Bent u op zoek naar een groepsaccommodatie voor minimaal 12 personen en maximaal 40 personen? Bij ons kunt u terecht met familie, vriendengroepen, verenigingen of teambuilding dagen. De groepsaccommodatie biedt binnen en buiten voldoende ruimte om gezellig samen te zijn. Zowel om te ontspannen als om actief bezig te zijn. In overleg kunnen wij voor u groepsactiviteiten organiseren zoals een Escape Valley in de Duinen, laser gamen of bubbelbal.

De groepsaccommodatie beschikt over:

  • 12 slaapkamers (8 vierpersoonskamer en 4 tweepersoonskamers) met een eigen douche en toilet
  • Een professionele keuken met ruime koelkast, diepvries (tafelmodel), professionele vaatwasser, oven, 4-pits kookplaat en een bakplaat
  • Een tuinkamer waar u heerlijk kunt zitten, uitrusten of een spelletje kunt doen met uitzicht over de landerijen en het gehuchtje Giersbergen
  • Een recreatieruimte op de eerste verdieping
  • Gratis wifi
  • Televisie
  • Een groot terras
  • Speelveld met volleybalnet en tafeltennis tafel

Omgeving
Ook rondom Camping de Schaapskooi is genoeg te doen. De ligging van de groepsaccommodatie is ideaal: in een rustige omgeving én overal dichtbij. U kunt zowel binnen als buiten activiteiten organiseren en bent afgezonderd van de drukte. Maar u bent ook snel in de nabijgelegen centra, waar u winkels, supermarkten en gezellige restaurantjes en kroegen kunt vinden. En of u nu graag gaat wandelen of fietsen in de Loonse en Drunense duinen, op safari gaat in de Beekse Bergen of een bezoekje brengt aan de Efteling: het is allemaal om de hoek.

Tarieven
Onze tarieven kunt u direct bekijken tijdens het boeken.
Liever een overzicht van de tarieven? Klik dan op onderstaande button.

Aankomst en vertrek
Weekend:               vrijdag 16:00 uur tot zondag 18:00 uur
Lang weekend:    vrijdag 16:00 uur tot maandag 10:00 uur
Midweek:               maandag 16:00 uur tot vrijdag 10:00 uur
Week:                       vrijdag 16:00 uur tot vrijdag 10:00 uur

Foto’s