Vakantie appartement

Van alle gemakken voorzien

Vergaderlocatie

Vergaderen in de natuur

Vergaderen, heisessies, teambuilding en/of coaching het kan allemaal op vergaderlocatie De Schaapskooi in Drunen. Met de Drunense Duinen als achtertuin ligt onze vergaderlocatie op een van de mooiste locaties van Brabant. Vanaf de locatie loopt u direct de Drunense Duinen in.
In een ruime vergaderruimte met comfortabele stoelen waant u zich midden in de Drunense Duinen. Onze locatie is ideaal geschikt om vergaderen te combineren met een outdoor activiteit. Groepen van 5 tot 15 personen kunnen ongestoord samenkomen voor diverse zakelijke bijeenkomsten. U huurt de locatie exclusief voor uw eigen gezelschap.

Teambuilding
Om samen met uw team actief bezig te zijn en de teamspirit te vergroten bieden wij in samenwerking met BFT Sports & Events diverse teambuilding activiteiten aan. De activiteiten dragen bij aan een verbeterde teamgeest en zorgen voor een goede sfeer in het team. Samen met BFT Sports & Events maakt u een leuk en actief programma op maat voor uw team.

Samen actief bezig zijn en plezier maken vergroot de samenhorigheid en teamspirit!

Overnachten
Onze locatie beschikt over 12 comfortabele slaapkamers, allen voorzien van een eigen badkamer en toilet, en is daarmee prima geschikt voor een meerdaagse training, heisessie, vergadering of team bijeenkomst.

Tarieven en beschikbaarheid
Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neen dan contact met op ons voor meer informatie en een offerte.

Foto’s