Welkom!

Wij, Niels en Karin de Jong, zijn sinds 1 maart 2020 de trotse eigenaren van De Schaapskooi in Drunen. Waar het ooit begonnen is als een familieboerderij en schapenhouderij is het bedrijf in de loop der jaren uitgegroeid tot een recreatiebedrijf met groepsaccommodatie en camping met twee vakantiehuizen.

Mede namens onze kinderen, Daan en Luuk, heten wij u van harte welkom om te komen genieten van de rust, de natuur en de ruimte die De Schaapskooi te bieden heeft.

Hoe is De Schaapskooi ontstaan?

In 1960 was De Schaapskooi een boerderij met varkens en kippen. Al snel gingen de kippen weg en werd er uitgebreid in varkens. Vanaf 1970 logeerden er groepen in de verbouwde kippenschuren en liepen er in de omliggende weilanden schapen. Vooral scholen, scoutings en KPJ’s verbleven op De Schaapskooi.

In 1989 hebben Jan en Mariet Muskens het bedrijf overgenomen van haar ouders met varkens en recreatie in de zomer. Na 7 jaar hard werken op het agrarische bedrijf hebben Jan en Mariet besloten om op 1 april 1997 Boerderijcamping De Schaapskooi te openen. Mede door de uitstekende ligging tegen de Loonse en Drunense Duinen loopt de camping erg goed.

Vanaf 2001 is gestart met het slopen van de stallen en is het bedrijf gemoderniseerd. In 2003 is er een nieuwe schapenstal gebouwd en in 2004 de nieuwe groepsaccommodatie. Rond 2010 is de groepsaccommodatie uitgebreid met een serre en een paar jaar later is het camping oppervlakte verdubbeld. In 2017 is de camping uitgebreid met twee vakantiehuizen. Na heel veel jaren met veel plezier op en aan het bedrijf gewerkt te hebben, hebben Jan en Mariet in 2019 besloten het bedrijf over te doen aan ons. Wij zijn trots dat wij de kans krijgen om dit prachtige bedrijf voort te zetten.

Schaapskooi-1039

Wat zeggen onze gasten?

Wat een prachtige omgeving. We hebben gewandeld door de duinen. De rust is hier opvallend. De luxe van de blokhut maakt het verblijf heel aangenaam. Heerlijke douche, lekkere bedden en de vloerverwarming is fantastisch. De vaatwasser is de kers op de taart!

De sfeer van de blokhut is zo gezellig! Mooi ingericht en geeft een fijn gevoel om hier te mogen logeren.

Vakantiehuis

Mooie ligging aan de rand van de Drunense duinen. super ruime plaatsen!

Hartstikke leuke camping!

Ruime kamers, gemeenschappelijke ruimte, terras en speelweide. Heel kindvriendelijk en met iedereen buiten eten aan een lange tafel was een feestje.

Groepsaccom-modatie

Coronavirus maatregelen

In verband met het corona virus is het sanitairgebouw op onze camping gesloten tot 1 juli. Bent u niet zelfvoorzienend informeer dan naar de mogelijkheden voor het huren van privé sanitair.

De vakantiehuizen zijn voorzien van eigen sanitair en ook geopend.